Tuesday, 25 December 2012

suweett 22th..

121212... cantikkn tarikh tu,, apekah istimewaannya???.. semua org tertunggu2 tarikh nie,, ad yg dh book untuk tarikh couple, tarikh tunang dan juga tarikh kawen... itu sume tpulang pada sume la.. hehehe... pada ak??? tarikh ini adalah TARIKH LAHIR ak yg ke 22th.. HEPI BEDAY TO ME!!!... pada tarikh sudah meningkatlah umur ak pada tahun ini maka semakin tua la dari ak nie,, TUA?? ohhh tidak yer!!! msh still muda ok,,, walaupun umur meningkat tapi lau tgok betul aku masih sweet 15th ok!! xcayer, meh tgok betol2...  hehehe... 

4 my beloved ummi n abah,,

Thank yer lahirkan ayo yg comey, cute, miut nie... sggup btarung nyawa untuk lahirkan budak ini.. 4 my abah thank yer sbb didik ayo mnjdi insan yang baik ini yer... kasih syg abah n umi bagi untuk mmbesarkan ayo xdapat ayo nk balas.. ayo nk mintak maaf, andai kata ayo penah melukakan ati ummi n abah selama membesarkan ayo nie.. ayo tahu kdg2 ada jgk nakalnya.. yo doakan umi n abah sentiasa bahagia sokmo n family kita sentiasa kekal hingga akhir hayat... doakan ayo semoga berjaya didunia n akhirat yer.. semoga ayo dpt jd seorg pndidik seperti abah yang mendidik anak bangsa n pendidik seperti ummi, yg boleh mendidik anak2 menjadi anak yg solehah>>>> syg sume yer!!!

4 my future husband >> Encik Nik Azizi

Tenkiuq awak sbb time sy dalam hidup awak.. Ini ulangtahun sy yg ke2 bersama awak.. tenkiuq meraikan ulangtahun sy dengan masakan air tangan aawk 'ayam masak halia'.. sangat sedap sgt... sy xley masak mcm tu!!! heheh.. n tenkiuq blnje chicken chop n kek mashmellow strawberry cheese,,, sdp sgt!!!.. then ur gift.. frame wit our pic,, (comey sgt).. t sy rindu awak sy tgok frame tu,,, pink rose flower (bila cium bunga tu asyik ingat jt awak jer) n almond cadbury chocolate (ubat sakit mental sy),, hehehe.. tenkiuq 4 everything yer.. sy arap semoga cinta kita diredhai Allah n bersama hingga akhir hayat kita... n yg pntg semoga kita cepat kawen, sy dh xsabar nk jd wife awak!!! hehe >>> GATAL!!!!

4 my besties frienzzz..

tenkiuq 4 ur wish,, n xputus2 doakan sy yer.. semoga persahabatan kita akan sentiasa berkekalan hingga akhir hayat... semoga kita menjadi insan yang berjaya didunia n akhirat!!! luv u oll,,, (^_^),,

HEPI BEDAY TO ME


AKU YANG SUWEET 22th

ComeyLL kn!!!

No comments:

Post a Comment